Tanévzáró, ballagás 2022

Iskolánk 2022.06.17-én tartotta a tanévzáró ünnepélyt és a végzősök ballagását. A hetedikesek nevében Vörös Dorottya 7.a osztályos tanuló köszönt el a 8. osztályosoktól. A végzősök gondolatait Gyimesi Luca a 8. c – ből tolmácsolta búcsúbeszédében, majd a 8. osztályos kitűnőket tapsolhattuk meg.

A Diákönkormányzat díjakat Molnárné Staub Ildikó igazgató asszony két végzős tanulónak,  Segesdi Zinának és Molnár Ilonának adta át.

A Botev emlékplakettet azok a nyolcadik osztályos tanulók kaphatták meg, akik nyolc éven át mindvégig kimagasló teljesítményt nyújtottak.

A matematika és német nyelvi országos versenyeredményeket is hosszasan kellett sorolni, hiszen kiemelkedő teljesítményt nyújtottak diákjaink.

Az idei tanévben számos művészeti versenyben is nyertek díjat tanulóink.

A részletes eredmények megtalálhatók az iskola honlapján.

Megtekinthettük a 4. c osztályosok ("Edelweiß Tanzgruppe") előadásában a városlődi Német Nemzetiségi Kulturális Versenyen kiemelt arany minősítést nyert győztes összeállítást.                            

A 2021-2022-es tanévben rendkívüli eredmények születtek:

  • Az iskola összes diákjának tanulmányi átlaga 4,64 lett
  • Igazgatói dicséretben 145 fő részesült
  • Kitűnő eredményt 160 diákunk ért el, ami tanulóink 24 %-át jelenti.

 

Az igazgató asszony megköszönte a Szülői Munkaközösség lelkiismeretes munkáját, hiszen a tanév során a gyerekek és a pedagógusok is mindig számíthattak a segítségükre.

A tanév zárását ismét a végzősök által előadott, immár boteves hagyománnyá vált,  sokak szemébe könnycseppet csaló Palotás tánc koronázta meg. Az ünnepélyen előadott mindkét táncot Schmidmajerné Róka Krisztina tanította be.

Ez a nap, az utolsó nap az iskolában, a végzősöknek minden bizonnyal olyan emlék lesz, melyre majd a többi iskolai élménnyel együtt szívesen gondolnak vissza.  

Az ünnepségen, Vékony Istvánné által készített képekből, videókból összeállított galériát, ide kattintva lehet megtekinteni.

 

 

  • /index.php/oktatas/1119-diakvallalkozas-szakkor-2022-23
  • /index.php/oktatas/1114-palyaorientacio-6-c