A beiratkozás menete

A beiratkozás menete:

A tanköteles korú gyermeket csak egy általános iskolába lehet beíratni. Választhat online vagy személyes megjelenéssel történő beíratást. Azonban adategyeztetés céljából mindenképpen meg kell jelennie a szülőnek a választott iskolában! Ennek időpontja április. 21. 8:00 – 19:00 vagy április 22. 8:00 – 19:00.

I. Online – ebben az esetben a felületen kitöltött adatokat már csak ellenőrizni kell a személyes megjelenés alkalmával

 1. Online, a KRÉTA rendszeren keresztül KRÉTA e‑Ügyintézés (e-kreta.hu) címen.
 2. A Beiratkozás általános iskolába (BÁI) pontot választva 2022. április 6-20-ig adja meg a szükséges adatokat, töltse fel a kért dokumentumokat.
 3. Kérjen időpontot a 88-562-475 vagy a 30/8115459 telefonszámon 2022. április 21. (csütörtök) 8.00 – 19.00 vagy 2022. április 22. (péntek) 8.00 – 19.00 óráig terjedő időszakra, adategyeztetés céljából. Ez, ebben az esetben kb. 10 percet vesz majd igénybe.

A beíratáshoz szükséges iratok a következők:

 • a gyermek nevére kiállított személyi azonosítót és lakcímet igazoló hatósági igazolvány (lakcímkártya)
 • a gyermek születési anyakönyvi kivonata
 • a gyermek TAJ-kártyája
 • a szülő/gondviselő személyazonosító igazolványa
 • nevelési tanácsadó/szakértői bizottság szakvéleménye (amennyiben van)

 II. Személyes megjelenéssel - ebben az esetben a helyszínen kell az adatokat felvenni

 1. Kérjen időpontot a 88-562-475 vagy a 30/8115459 telefonszámon 2022. április 21. (csütörtök) 8.00 – 19.00 vagy 2022. április 22. (péntek) 8.00 – 19.00 óráig terjedő időszakra.
 2. A kapott időpontra jelenjen meg az iskolában. A beiratkozás így kb. 15-20 percet vesz igénybe, hisz minden adatot ekkor kell a rendszerben rögzíteni.

Kérjük, a botev.hu oldalon a Dokumentumok/Beiratkozás menü (Beiratkozás (botev.hu)) alatt lévő információkat is olvassa el! Az ott lévő, az Önök gyermekére, a választott osztályra vonatkozó, ill. az étkezéssel kapcsolatos letölthető dokumentumot is hozza magával a személyes megjelenés alkalmával kitöltve. Ezzel segítve az ügyintézés idejének rövidebbé tételét!

A Kréta tudásbázis oldalán található részletes segédlet itt érhető el.

Az együttműködést köszönjük!

Ovisuli 2022. március


Március 9-én és 23-án délután 5 órára hívtuk iskolánkba a leendő elsős tanulókat és szüleiket. Az OVI-SULI - ban a gyerekek játékos keretek között ismerkedhettek egymással, ill. a leendő tanítókkal.
A foglalkozások mindhárom osztályban nagyon jó hangulatban teltek. A tanítók mondókáztak, énekeltek, kézműveskedtek a gyerekekkel. A kész munkadarabokat örömmel mutatták szüleiknek a kicsik és büszkén vitték haza a jól megoldott feladatokért az első piros pontokat.
Bízunk benne , hogy ezek a foglalkozások megkönnyítették a szülőknek
az iskolaválasztást ill. a gyerekeknek az őszi iskolakezdést!

A képekért kattintson az alábbi fotóra!

A képeket köszönjük Kállay Tamásnak!

Elsősváró rajzpályázat

A farsang sajnos véget ért, de felhívásunkra sok rajz érkezett az óvodásoktól. A kedvesebbnél kedvesebb képeket nézegetve belepillanthatunk kicsit, hogy telt a báli szezon az ovisoknál.

Az összeállítás megtekintéséhez kattintson a képre:

 

Leendő elsősöknek 2022.

Kedves Leendő Elsőseink!

Az alábbi képre kattintva szeretnénk nektek megmutatni, hogyan mulattunk a Botevben! Tanítóink egy kéréssel is fordulnak hozzátok, melyet a bemutató végén láthattok. Nézzétek végig figyelmesen és várjuk szeretettel a beküldött képeket, melyeket összefűzve megmutatunk mindenkinek!

Ti rajzoltátok!

Kedves Iskolába Készülő Ovisok!

Sajnos elmaradt a decemberi találkozó Veletek, amit annyira vártunk. Szerencsére sokan gondoltátok úgy, hogy megörvendeztettek bennünket a szép rajzaitokkal! Ezeket virtuális könyvecskébe rendeztük. Megtaláljátok benne a nevetekkel együtt a munkáitokat!  Szerintünk szuper lett! cool 

 

A képre kattintva belelapozhattok a füzetünkbe!

A személyes találkozóra sajnos még mindig várni kell. Ám addig sem maradtok „iskola” nélkül. Februárban is részesei lehettek egy lehetőségnek, hogy jobban megismerjünk Benneteket.

Keressétek a hónap folyamán az újabb felhívást a honlapunkon! Izgatottan várjuk a jelentkezéseteket!

Kellemes időtöltést kívánnak a leendő tanítók!

1.a Vera néni és Detti néni

1.b Kati néni és Ádám bácsi

1.c Anita néni és Gyöngyi néni

 

 • 1
 • 2