XVI. Hriszto Botev Sakk Kupa

2018 november 24-én került megrendezésre iskolánkban a Veszprém Város Sakkszövetség által a XVI. Hriszto Botev Sakk Kupa, melyen több mint 40, engedéllyel nem rendelkező kezdő sakkozó vett részt. Külön csoportban versenyeztek a 7 fordulós svájci rendszerű kézi sorsolással lebonyolított játék során az alsó és felső tagozatos diákok.

Cikk folytatása

„Az én falum, az én városom” kreatív alkotó pályázat

A Nemzeti Művelődési Intézet Veszprémi Irodája által meghirdetett  „Az én falum, az én városom” kreatív alkotó pályázaton Csizmadia Zsolt a fotósorozatával díjazásban részesült. Felkészítő tanár: Vékony Istvánné
 
A díjak átadására november 16-án,  a III. Veszprém Megyei Értékünnep keretében került sor Nyárádon.
 
A legjobb munkákból készült kiállítás Pápán majd  2019. január közepétől Veszprémben a  Megyeháza épületében  lesz megtekinthető.
 

Bolyai Anyanyelvi Verseny megyei döntő 2018

2018. november 23-án zajlott a Deák iskolában a Bolyai anyanyelvi csapatverseny megyei döntőjének eredményhirdetése. Iskolánk csapatai idén kiemelkedő eredményeket értek el, két csapat is első helyen végzett és bejutott az országos döntőbe.

Cikk folytatása

MTM Bakonyi Természettudományi Múzeum rajzpályázata

Iskolánk két 4.a osztályos tanulója Csizmadia Levente és Farkas Katalin a MTM Bakonyi Természettudományi Múzeum - Rajzolj és mesélj! Fejezetek az Arborétum lakóinak életéből - képregénykészítő  országos rajzpályázaton, a 3-4. osztályos korcsoport különdíját nyerték.
Szép eredményükhöz gratulálunk!

Felkészítőjük Varga Márta tanítónő volt.


X. Botev Kupa-Sztoján Hanna Emlékverseny eredmények

2018. november 25-én zajlott a X. Botev Kupa – Sztoján Hanna Emlékverseny a Vetési Albert Gimnázium tornacsarnokában. A versenyen 13 település 24 iskolájából 45 csapat indult.

Az eredmények ide kattintva érhetők el.

Iskolánk három együttessel vett részt a megmérettetésen és mind a csapatversenyben, mind egyéniben kiváló eredményeket ért el.

Cikk folytatása

"Ki miben tudós?" vetélkedő

November 20-án rendezték a Noszlopy Gáspár Gimnáziumban a Ki miben tudós? vetélkedőt, amelynek témája a csillagászat volt. A versenyen iskolánkból két csapat is részt vett. Az Üstökösök csapata (Németh Dóra, Jurácsik Lara, Szeifer Hanna, Sáfár Dóra) a 7. helyen végzett, a Meteoritok csapata (Eőry Sándor, Kertész András, Léman Bence, Harmath Levente) 4. helyezést ért el.

Gratulálunk az eredményekhez!

Lotz János verseny iskolai forduló

2018. november 22-én zajlott iskolánkban a Lotz János szövegértési és helyesírási verseny, ahol a következő eredmények születtek:

7. évfolyam

1. Csabai Pál

2. Zeke Panna és Lendvai Csenge

3. Nagy Ábel

4. Gyimesi Máté

8. évfolyam

1. Biszak Sára

2. Nagy Viktória és Fóris Hanna

3. Bencze Domonkos

Gratulálunk az eredményekhez!

Kosárlabda jamboree

Négy iskola részvételével rendeztek tornát a "Dobd a kosárba" országos kosárlabdaprogram keretében. A versenyen a Botev iskola csapata a 2. helyen végzett. Az 1-2. osztályosokkal felálló együttes minden tagja nagyon ügyesen és lelkesen versenyzett. 

A csapat tagjai voltak: Soós Ákos Bendegúz, Szita Zsombor, Borbély Zalán, Borbély Szilárd, Scheff Martin, Léber Csongor, Horváth Zétény, Laczkó-Tóth Fruzsina, Takács Zalán, Tímár Benedek.

 

Gratulálunk a szép eredményhez!

  • 1
  • 2