KÖSZÖNTŐ

"A gyermekek olyanok, mint a virágok. Az egyiket sokat kell öntözni, a másikat csak ritkán szabad. Az egyik a sok napot kedveli, a másik árnyékos helyen is virágzik. Vannak könnyen alkalmazkodók és érzékenyebbek. 
Ha mindegyikkel ugyanúgy bánok, az egyik kivirul, a másik elszárad.

 

Mindegyiknek van levele, szára, virága - hasonlóak, de mégis különbözőek.
Mindegyikük gondoskodásra éhezik, egyéni bánásmódra.
Nem attól fejlődnek, hogy mellettük ülök egész nap,
hanem attól, hogy a számukra
megfelelő gondoskodást kapják.

 

Csak annyit tehetek, hogy megismerem őket, rájövök, hogyan érzik a legjobban magukat a kertemben, a nekik megfelelő, egyéni módon gondoskodom róluk, és gyönyörködöm bennük, ahogyan nőnek, erősödnek, kivirágzanak."

Friedrich Fröbel

Hírek

Kréta üzenetküldés

Tisztelt Szülők/Gondviselők!

Tájékoztatjuk, hogy az elmúlt napokban több ún. “adathalász” üzenet jelent meg a KRÉTA ÜZENETKÜLDÉSI FELÜLETÉN, amelyben kártékony állományok letöltésére biztatja a felhasználókat.

Kérjük, hogy az ilyen üzenetekben szereplő linkekre ne kattintsanak rá és semmiképpen se töltsék le az ismeretlen hivatkozásokon található állományokat, különös tekintettel arra, ha az futtatható (.exe) kiterjesztésű fájlt tartalmaz.

A felhasználók biztonsága érdekében a KRÉTA rendszerben az üzenetküldési beállítások módosultak, ezért alapértelmezetten kikapcsolásra kerültek a tanulói, szülői közvetlen üzenetküldési lehetőségek.

A szülőknek, tanulóknak küldött tanári üzenetre a címzett továbbra is tud válaszolni.

Az adathalászattal illetve az információbiztonsággal kapcsolatban a Tudásbázis oldalon tájékozódhat bővebben: KRÉTA Tudásbázis - KRÉTA - KRÉTA Tudásbázis (ekreta.hu)

Tisztelettel: E-Kreta